+45 23 80 88 99

Om os

FinanceTrust er en professional services virksomhed, som leverer state of the art finansrådgivning,  outsourcing og interim services. Vi bygger vores firma på tillid og langvarige relationer.

Selskabet er privatejet og er uafhængigt af revisions-, advokat- og skatterådgivningsfirmaer men arbejder godt sammen med dem alle.

FinanceTrust er hjemmehørende i Danmark og er etableret som et anpartsselskab med CVR-nr. 38985663.

Mission

Vi ønsker at bidrage til vores kunders forretningsmæssige succes ved at gøre ‘kompleks finans’ simpelt og værdiskabende og ved at tilbyde let adgang til den rigtige support og rådgivning på finansområdet. Vi bygger vores firma på tillid og langvarige relationer.

Filosofi

Vi er virksomhedens ‘finans-partner’, som bibringer en nem og kvalitetsløsning til virksomheder med særlige behov på finansområdet såvel som til håndtering af dagligdags økonomiopgaver. Vores kunder skal ikke bekymre sig om at finde de rette kompetencer. Det gør FinanceTrust.

Fordele

Vi leverer en fleksibel og kvalitetsmæssig løsning, som er klar til brug og uden vanskeligheder for virksomheden. En løsning som klarer special behov på ledelses- og operationelt niveau.

Vores værdier

Tillid og troværdighed

Vi er troværdige og holder altid vores løfter.

Kvalitet

Kvalitet er et indiskutabelt krav da stakeholders sætter deres lid til os.

Team work

Ingen besidder hver for sig alle kompetencer men sammen er vi stærke.

Gensidig respekt

Såvel i vores team som i forhold til vores kunder er gensidig respekt fundamentet.

Benny Lynge Sørensen

Finans specialist/CEO

: bls@financetrust.dk

: +45 2380 8899

LAD OS TAGE EN SNAK