+45 23 80 88 99

Vores services

Etablering og outsourcing af finansprocesser/-funktionen
Få velfungerende finansprocesser - enkelt og fleksibelt

FinanceTrust etablerer og driver finansprocesser baseret på virksomhedens krav til økonomistyring mm. Fra implementering af systemer og rutiner til daglig drift af økonomiafdelingen – rapportering, bogholderi, løn, moms, indrapporteringer mm. tilbyder vi en løsning som lader ledelsen fokusere maksimalt på at drive virksomheden.

Finans- og forretningsprojekter
Support til ledelsen ved væsentlige projekter

Baseret på omfattende erfaring vi rådgiver om projekter på finansområdet fra procesoptimering, support ved opkøb eller etablering af nye virksomheder, projektledelse, forretningsplaner og budgettering, business reviews, implementering af teknologi i finans, ledelsesrapportering mm.

Interim og projekt support
Kvalitetssupport til projekter, ved personalemangel mm.

Vi kan med kort varsel levere interims finans-support eller projekt-ledere. Vores netværk af erfarne finansledere har erfaring fra ledelse af finansprojekter, fra CFO, controller og økonomi-/regnskabschef stillinger. De er fagligt velfunderede inden for økonomiområdet, nogle med en baggrund som statsautoriserede revisorer og nogle med en kandidat- eller bacheloruddannelse inden for økonomi.

Særlige opgaver og undersøgelser
Specialrådgivning og support til ledelsen og bestyrelsen

FinanceTrust’s seniorteam har mere end 25 års erfaring i rådgivnings- og revisionsbranchen og trækker herpå ved særlige opgaver for ledelsen og bestyrelsen. Dette omfatter f.eks. specielle undersøgelser, fortrolig rådgivning, rådgivning om revisionsudbud, rådgivning om outsourcing, rådgivning vedr. revisionskommitteer mm.

Benny Lynge Sørensen

Finans specialist/CEO

: bls@financetrust.dk

: +45 2380 8899

LAD OS TAGE EN SNAK